TERMOIZOLACIJE

U asortimanu imamo artikle za izolaciju podijeljene u grupu hidro i termo izolacije proizvođača: Bituver, Katran, Arcon, Isover, EPS Laštro, Knauf Insulation i Fibran.

ISOVER

Već više od 50 godina ISOVER-Austria tržišni je predvodnik na području izolacijskih materijala i štednje energije. To obvezuje. Stoga se u svemu što činimo u središtu nalaze ljudi, a to su kupci kojima je udobno u njihovim domovima jer proizvodi ISOVER skrbe za bolju klimu u stanu, te partneri koji ISOVER-om mogu računati na izvrsne proizvode…

 

 

 

 

Više informacija na www.isover.hr

EPS LAŠTRO

Stiropor (EPS – Ekspandirani PoliStiren) kao toplinski izolator grije zimi, te isto tako hladi ljeti što dovodi do velikih ušteda energije za grijanje i hlađenje koje pak imaju direktno posljedice na očuvanje okoliša. Stoga primjena stiropora u građevinarstvu ima mnogostruke prednosti jer se ulaže jednom, a štedi cijeli život….

 

 

 

 

Više informacija na www.epslastro.com

KNAUFINSULATION

Važnost energetske učinkovitosti i štednje energije u kućama i zgradama u kojima živimo i radimo svakodnevno raste. Prošlo je vrijeme jeftine i nepresušne energije.
Svjetske zalihe padaju, a cijene nekontrolirano rastu. Kvalitetnom izolacijom znatno smanjujemo potrošnju energije, štedimo novac i čuvamo okoliš.

 

 

 

 

Više informacija na www.knaufinsulation.hr

HIDROIZOLACIJE

U prodajnom asortimanu tvrtke Keš možete pronaći bitumenske i polimercementne hidroizolacijske materijale , kao i hidroizolacijske membrane.

BITUVER

Bituver je član grupacije Saint Gobian Isover. Proizvodni program Bituvera čine vodootporne bitumenske membrane širokog područja primjene: ravni krovovi, kosi krovovi, mostovi i vijadukti.

DECOTEX
FONAS
MEGAVER

 

 

 

Više informacija na www.bituver.it

ARCON

Arco membrane predstavljaju rezultat dugogodišnjeg iskustva u hidroizolaciji, istraživanju, tehnologijama visokih performansi i učinkovite organizacije proizvodne aktivnosti. S godišnjim proizvodnim kapacitetom preko 20.000.000 četvornih metara, Arcon je glavni proizvođač u Istočnoj Europi bitumenskih membrana s elasto-plastomerima.

 

 

 

 

Više informacija na www.arcon.com.ro

KATRAN

Zagrebačko poduzeće KATRAN najstariji je proizvođač bitumenskog materijala u ovom dijelu Europe. Zahvaljujući stoljetnoj tradiciji i bogatom iskustvu , Katran proizvodi za tržište široku paletu bitumenskog materijala koji se koristi u visokogradnji i niskogradnji. Za visokogradnju proizvode se fleksibilne i visokofleksibilne polimebitumenske hidroizolacijske trake s ulošcima od sirovog krovnog kartona ,metalnih folija, ojačanog staklenog voala, staklene tkanine i poliesterskog filca, koji su obloženi obostrano s polimerom modificiranom bitumenskom masom, a ugrađuju se tehnikom vrućeg lijepljenja ili tehnikom zavarivanja. Nadalje, proizvode se fleksibilne hidroizolacijske trake otporne na utjecaj raslinja kod formiranja zelenog krova, te homogene fleksibilne monolitne polimerbitumenske paste, koje se ugrađuju hladnim postupkom. Za niskogradnju proizvode se polimerom modificirani bitumeni, hidroizolacijske take za izolaciju mostova i viadukata, razrijeđeni bitumeni, bitumenske emulzije i polimerom modificirane bitumenske emulzije, bitumenski hladni premazi, bitumenski kitovi i mase.

KEMA

KEMA proizvodi obuhvaćaju:

  • posebne materijale za završne radove u graditeljstvu: građevinska ljepila, podove, žbuke, izravnavajuće i mase za fugiranje, sanacione i druge materijale
  • proizvodnju kvarcnog pijeska i aditiva za betone

2K elastična vodonepropusna masa

Dvokomponentna visoko elastična cementna vodonepropusna masa, koja je pripremljena iz industrijske mješavine suhog cementa, punila i dodataka (komponenta A) i polimerne vodene disperzije (tekuća komponenta B).

 

Više informacija na:  www.kema-on.net

Želite uspješnu poslovnu suradnju ?KONTAKTIRAJTE NAS