Elementi za zidanje

U našem prodajnom asortimanu zastupljeni su svi važniji proizvođači pokrovnih materijala: Tondach, Bramac i Nexe – glineni crijep; IKO Belgija – šindra i Gutta – bitumenske ploče.

WIENEBERGER

Svoja znanja o proizvodnji građevinskog materijala Wienerbergerovi stručnjaci stalno nadopunjavaju, a temelje se na dugogodišnjoj tradiciji. Centrala u Beču ulaže svoja znanja i iskustva…

YTONG

Zbog male težine, brze i precizne gradnje, te lake obradljivosti, nezamenljiv je kod novogradnje, adaptacija i nadogradnje postojećih objekata. Debljina pregradnih zidova zavisi od dužine i…

NEXE

Termo blok u procesu proizvodnje sadrži lako gorive dodatke, čijim sagorjevanjem u bloku nastaju sitne šupljine (pore) koje bloku daju izuzetna termo-izolacijska svojstva. Zahvaljujući…

WIENERBERGER

Bitumenska šindra sastoji se od pet slojeva, a izrađena je od staklene vune i bitumena vrhunske kvalitete.

Osnovne karakteristike šindre su iznimna otpornost na vremenske uvjete, ušteda u odnosu na uobičajene krovne materijale, upadljiva elegancija, sigurnost po okoliš i savršena izolacija.

Vrste šindre: KLASIČNA, VRHUNSKA TRADICIONALNA, LAMELIRANA, DIZAJNERSKA, SHIELD I PREMIUM.

POROTHERM 10 P+E

POROTHERM 20 S P+E

POROTHERM 25 S P+E

YTONG

Zbog male težine, brze i precizne gradnje, te lake obradljivosti, nezamenljiv je kod novogradnje, adaptacija i nadogradnje postojećih objekata. Debljina pregradnih zidova zavisi od dužine i visine zida, kao i težine elemenata koji se pričvršćuju na zid. U pregradnim zidovima zidanim ovim pločama na lak, brz i jednostavan način, bez štemovanja, mogu se postavljati sve vrste instalacija.

Karakteristike:

  • 2,5 x brža i preciznija gradnja od klasične
  • Jeftiniji m2 gotovog zida nego kod klasične gradnje i gradnje gips-karton konstrukcijom
  • Gletovanje zida bez prethodnog malterisanja
  • Mogućnost direktnog lepljenja pločica na zid
  • Jednostavno oblikovanje struganjem testerom i izrada zidova nepravilnih formi
Više informacija na www.xella.hr
GRADITE SA NAMA

NEXE

Termo blok u procesu proizvodnje sadrži lako gorive dodatke, čijim sagorjevanjem u bloku nastaju sitne šupljine (pore) koje bloku daju izuzetna termo-izolacijska svojstva.

Zahvaljujući poroznosti, ima olakšanu masu čime se uvelike olakšava manipulacija blokovima na gradilištu, dok velike dimenzije u odnosu na klasične opekarske proizvode pridonose manjem utrošku blokova po m2, manjoj potrošnji morta te uštedi vremena pri gradnji. Istovremeno, debeli vanjski zidovi osiguravaju dobru zvučnu izolaciju. Izrađuje se isključivo od prirodnih materijala (glina i piljevina), bez ikakvih sintetskih dodataka, u potpunosti na europski način.

 

Više informacija na www.nexe.hr

Želite uspješnu poslovnu suradnju ?KONTAKTIRAJTE NAS